lauantai 15. kesäkuuta 2024

Johanna Tuomola: Salattu menneisyys. Vol 2

 

Tämä kirja on julkaistu keväällä 24 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on noin 8,5 tuntia ja sen lukee Antti Pääkkönen. Tämä on toinen kerta, kun kuuntelen tämän kirjan. Alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä. Tuomolan kaikki kirjat taasen tästä linkistä.  Tämä kirja on toinen osa Oikeude varjo -sarjaa, jossa mukana myös Noora Nurkka.
*
Päivystykseen tuotu kielitaidoton potilas katoaa mystisesti ja pian ortopedi Sami Heikura löytää itsensä rikosvyyhdin keskeltä. 
 
Rikosylikonstaapeli Noora Nurkka aloittaa rutiininomaisen tutkinnan paperittoman miehen katoamisesta samalla kun libyalaiselta pakolaisleiriltä lähtee kuusi miestä ja kaksi nuorta tyttöä matkaan kuorma-autoon rakennetussa eristetyssä tilassa kohti Suomea. Erillisiltä vaikuttavat tapahtumat nivoutuvat yhteen tavalla, joka tuo painajaisen suoraan Samin kotiovelle. 
 
Salattu menneisyys jatkaa Yhdysvalloista Suomeen palanneen Sami Heikuran tarinaa. Inka-tytär asuu nyt isänsä luona ja elämä on asettunut uomiinsa. Uusi rakkauskin on nupullaan ja tulevaisuus näyttää valoisalta puolentoista vuoden takaisten kauhujen jäätyä taakse. Itsenäisessä kirjasarjassa paljon kiitosta saanut Noora Nurkka jatkaa tutkinnan keskiössä yhdessä työparinsa Abdi Kahirin kanssa. 
 
Salattu menneisyys on toinen osa Johanna Tuomolan suosittua Oikeuden varjo -dekkarisarjaa! 
Sarjan uudistuksen myötä kirjan nimi on vaihdettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.