maanantai 17. kesäkuuta 2024

Corine Hartman: Seuraaja

 

Tämä äänikirja on ilmestynyty 30.3.22 ja sen kustantaja on Storytel. Äänikirjan pituus on 8,5 tuntia ja sen lukee Anna Saksman ja Krista Putkonen-Örn. Tämä kirjailija on minulle uusi tuttavuus.
*
Tositapauksiin perustuva psykologinen trilleri yllättää joka käänteessä!

Marjan on kutsuttu poliisilaitokselle vuosia vanhan tapauksen vuoksi. Hän joutuu palaamaan kivuliaisiin muistoihin piinaavasta ajasta, jolloin hän oli nettivainonnan systemaattinen kohde. Vainoaja Robbert vei Marjanilta rahat, ylpeiden ja identiteetin. Kaksi rikostutkijaa ovat kiinnostuneet Robbertista, sillä joku on kuollut. Mutta kuka?

Toisaalla tapaamme Suzanin, joka on alkanut seurustella Robbertin kanssa. Vähitellen Suzan kietoutuu miehen narsistiseen verkkoon. Kun Suzanilta loppuvat keinot, hän tekee päätöksen, josta ei ole paluuta.

Ovela, painostava ja kotimaassaan suursuosion kerännyt trilleri on palkitun kirjailijan Corine Hartmanin ensimmäinen suomennettu teos. Jos pidit Paula Hawkinsin Nainen junassa -kirjasta tai tv-sarjoista Dirty John ja Big Little Lies, tämä on sinulle!
*
Tämä kirja oli vähän tylsä, ei niin jännitystä juurikaan. Kirjassa on kaksi juonenkulkua ennen ja myöhemmin ja niihin kaksi eri lukijaa. Se toimii hyvin. Annan tälle kirjalle 3+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.