torstai 13. kesäkuuta 2024

Arne Dahl: Pahan piirissä

 

Tämä kirja on ilmestynyt 5.6.24 ja sen kustantaja on Into. Äänikirjan pituus on noin 12 tuntia ja sen lukee Karolina Kudjoi. Dahlin aikaisemmaat kirjat löytyy tästä linkistä
*
Jännityksen mestarin uusi sarja alkaa Suuren teräskonsernin johtaja kaahaa kohti Tukholmaa. Äkkiä hän menettää autonsa hallinnan ja syöksyy rypsipeltoon. Savuava auto heittelehtii pellossa, kunnes se leimahtaa liekkeihin. Kun johtaja löytyy kuolleena palaneesta BMW:stään, tapahtumaa pidetään onnettomuutena. Mutta sitten tapahtuu toinen räjähdys, ja rikoskomisario Eva Nyman ymmärtää nopeasti, että meneillään on jotakin suurta. Hän saa viestin, jossa ennustetaan seuraava, paljon pahempi isku. Ja kirjoittajan valitsemat sanat kuulostavat kammottavan tutuilta... Vihjeet johtavat Nymanin menneisyyteen, traumaan, jonka hän luuli jättäneensä turvallisesti taakseen. Hän on varma, että vain hänen vakaviin rikoksiin erikoistunut NOVA-ryhmänsä pystyy selvittämään, kuka kaiken takana on. Pahan piirissä on Arne Dahlin odotetun NOVA-sarjan ensimmäinen henkeäsalpaava osa. Se tempaa mukaansa jännityksen ja vaaran poluille niin kuin vain Dahlin rikosromaani voi tehdä. Tulet janoamaan tätä lisää! "Arne Dahl osoittaa jälleen, miten erinomainen, kauniisti kirjoitettu, nautittava ja polttavan ajankohtainen ruotsalainen rikosromaani voi olla." - Skånska Dagbladet "Vahva alku Dahlin uudelle sarjalle." - Dagens Nyheter Arne Dahl on yksi Pohjoismaiden parhaista rikoskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli viisi miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty yli 32 kielelle. Dahl on palkittu Saksan, Tanskan ja Ruotsin tärkeimmillä rikoskirjailijapalkinnoilla.
*
Tämä kirja aloittaa uude, ihan kivan sarja. Aion seurata sitä jatkossakin. 
Ekokapinalliset uhkaavat Ruotsissa ja poliiseilla riittää työtä. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.