keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Peter James: Kuoleman koiratTämä kirja on julkaistu 11.6.24 ja sen kustantaja on Minerva. Äänikirjan pituus on vajaat 15 tuntia ja sen lukee tuttuun tapaan Martti Ranin. Tämä kirja on 19. osa suositussa Roy Grace -sarjassa
*
Roy Grace sukeltaa mafiatyyliin hoidetun koirabisneksen synkkiin syövereihin.

Kun nuori maanviljelijä kohtaa tilallaan tunkeutujia, hän ei aavista seuraavassa hetkessä kuolevansa, saati sitä, miksi roistot

ovat valmiita tappamaan. Samaan aikaan toinen perhe hankkii ihanan koiran lemmikseen, mutta koiranhakumatkan tapahtumilla on pelottavat seuraukset pikkutytön elämään.

Rikosylikomisario Roy Grace huomaa pian, että tapahtumat ovat osa maanlaajuista rikosaaltoa. Julmat rikosliigat tekevät laittomalla koirakaupalla jopa suurempaa bisnestä kuin huumeilla. Tapausta selvittäessään Roy Grace joutuu vastakkain harvinaisen häikäilemättömien rikollisten kanssa.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuoleman koirat on vangitsevan sarjan 19., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

” Peter James kuuluu brittidekkaristien parhaimmistoon, ja on näin ollen myös yksi maailman parhaista.” – Lee Child

”Alan mestari ”– Daily Express

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa

*

 Koiria varastetaan Etelä-Englannissa ja pian yksi mies kuolee ryöstön yhteydessä. Myös Cleon ja Royn koira pian katoaa ja suuri huoli valtaa heidätkin. He ovat myös ostamassa pentua ja törmäävät outoon myyjään. Nuori mies ryöstää koiria tilauksesta ja hän on puun ja kuoren välissä tyttökaverinsa kanssa.

Tämä on kyllä tosi hyvä sarja ja onneksi sitä vielä kirjoitetaan lisää! Mitä mainioin kirja tämäkin. Ei mitään väkivallalla mässäilyä. Vain sopivasti jännitystä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.