perjantai 17. kesäkuuta 2022

Jørn Lier Horst: Pimeä laskeutuu

 

Tämä Wisting-sarjan 11.osa jäi aimmin suomentamatta ja nyt se on julkaistu. Äänikirjan pituus on vain 5 tuntia ja muutenkin kirja on aika heikko. Tapahtumat sijoittuvat menneisyyteen, kun lapset ovat pieniä. Tästä linkistä pääset lukemaan aikaisemmista osista kirjoittamani postukset.

Nuoren rikospoliisin tulikaste.

Stavern 1983: Joulu lähestyy ja lunta pyryttää. William Wisting on pienten kaksosten isä ja kunnianhimoinen tuore poliisi.

Raa'an ryöstön aikana hän joutuu dramaattisten tapahtumien keskelle. Sitten kokeneemmat poliisit ottavat tutkinnan haltuunsa ja Wisting siirretään tutkimaan hylätystä ladosta löytynyttä autoa, joka on ammuttu seulaksi.

On selvää, ettei auton kuski ole voinut selvitä hengissä. Mutta missä ruumis on - ja kuka muu on vaarassa?

Sinnikäs totuudenetsijä Wisting joutuu kohtaamaan suvun ja perheen painon ja kantaa tapauksen opetusta mukanaan koko uransa ajan.

Kirja on helppolukuinen ja lyhyt, siinä ei paljoa tapahdu, vaikka Wisting ehtii kyllä olla myös hengenvaarassakin... Tämä on kuitenkin yksi osa mainiossa sarjassa ja ihan sarjan kannalta on hyödyllistä lukea tämä kirja. Suosittelen tätä Wisting-sarjan ystäville. Annan tälle kirjalle 3+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.