keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Jørn Lier Horst: Hiljainen meri Vol 2


Tämä kirja on alunperin vuodelta 2006 ja se on saatu suomeksi vasta vuonna 2023. Äänikirjan pituus on noin 9 tuntia ja sen lukee Jari Nissinen. Tämä on kolmas osa suositussa Wisting-sarjassa. Alkuperäinen tämän kirjan postaus löytyy tästä linkistä
*
Vahva rikosromaani, jonka jokainen sivu tihkuu toimintaa ja yllätyksiä.

Lomasesongin jälkeen Norjan Stavern on tyhjä ihmisistä ja merisumun peitossa. Eräänä päivänä pikkukaupungin apteekin portailla viruu tajuton mies, jota on ammuttu vatsaan. Joku on jättänyt miehen näkyvästi esille.

Heti tämän jälkeen poliisi löytää hiiltyneet ihmisluiden jäännökset lähistöllä palaneesta talosta. Ja pian vettynyt ruumis huuhtoutuu rantaan.

Lukijoiden rakastama rikostutkija William Wisting kohtaa hirvittävien tekojen sarjan, jonka laajuus ja julmuus eivät jätä häntä rauhaan.

Kukaan ei kuvaa yhtä tarkasti ja uskottavasti rikospoliisien työtä kuin Norjan dekkarikuningas Jørn Lier Horst.
*
Tämä on kyllä hyvä kirja ja sarja. Wisting joutuu matkustamaan Espanjaan saakka etsiessään syyllistä. Jännitystä riittää. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

 

2 kommenttia:

  1. Horstin dekkarisarja on rautaa. Aika monta sarjan kirjaa on tullut luettua. Ja ihan mahdottomassa järjestyksessä. Kyllä mä silti tykkäisin lukea järjestyksessä sarjojen kirjat. t. Mai / Kirjasähkökäyrä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo järjestys kyllä kannnattaa. Sen teen nyt juuri. Joskin Yömies ilmestyy vasta huhtikuussa...

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.