maanantai 4. joulukuuta 2023

James Patterson: Pimeyden ruhtinas

 

Tämä kirja on alunperin julkaistu 1998 ja se on juuri ilmestynyt Sagan kustantamana äänikirjana. Sen pituus on noin 11 tuntia ja sen lukee Antti Jaakola. Tämä on 4. osa suositussa Alex Cross -sarjassa. 
*
Neljäs Alex Cross -trilleri sukeltaa syvälle murhaajien mieleen.

Gary Soneji on murhaaja, jolla ei ole mitään menetettävää. Nyt hän on paennut vankilasta ja suunnittelee vuosisadan kostoa. Tähtäimessä on rikostutkija Alex Cross.

Samaan aikaan Cross tutkii kammottavien murhien sarjaa Euroopassa. Kuolemien takana on pirullinen sarjamurhaaja, joka tunnetaan nimellä Mr. Smith. Avukseen Cross saa FBI:n profiloijan Thomas Augustine Piercen, jolla on omat syynsä jahdata Mr. Smithiä.

Kissa ja hiiri -leikki kahden sarjamurhaajan kanssa vaarantaa niin Crossin kuin tämän läheisten hengen. Panokset kasvavat jokaisen viattoman uhrin myötä, ja Crossilla on edessään uransa tappavin haaste.

Yhdysvaltalainen James Patterson (s. 1947) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta.
*
Alex on löytänyt elämänsä naisen ja heillä menee nyt hyvin. Aikaa lasten kanssa tuntuu olevan vähän, kun maisemissa liikkuu sarjamurhaaja. Tiukkoja tilanteita riittää loppuun saakka. Kirja on hyvin jännittävä ja vauhdikas. Suosittelen jännityksen ystäville. 

Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.