keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Ninni Schulman: Juhlimaan tulkaa. Vol 2

 

Tämä kirja on julkaistu syksyllä 2022 ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirjan pituus on 15,5 tuntia ja sen lukee Outi Vuoriranta. Tämä on viimeinen osa eli 7. osa Hagors -sarjassa. Kuuntelin nyt toiseen kertaan tämän kirjan ja ensimmäinen postaus löytyy tästä linkistä
*
Jouluidylli särkyy Hagfors-sarjan viimeisessä osassa.

Ninni Schulmanin suosittu sarja toimittaja Magdalena Hanssonista ja pikkukaupungin poliiseista päättyy tarinaan haavoittuvuudesta, katumuksesta ja elämästä, joka perustuu valheille.

Joulu lähestyy, ja lapsiperhe ajaa kohti isovanhempien kotia Hagforsissa. Perheen äitiä kalvaa levottomuus: miksi kukaan ei vastaa puhelimeen? Perillä kauhea totuus paljastuu: vanhukset on surmattu. Poliisit Christer Berglund ja Petra Wilander epäilevät ensin, että kyseessä on pieleen mennyt ryöstö, mutta vähitellen alkaa paljastua yhä epämiellyttävämpiä asioita. Sairauslomalta palannut Magdalena Hansson hyppää keskelle Hagforsia ravistelevaa murhatapausta, joka johtaa ihmismielen pimeälle puolelle.

Toimittaja ja kirjailija Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kärkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Schulman asuu Tukholmassa ja nauttii kesistä lapsuutensa maisemissa Värmlannissa.
*
Tämä on kyllä hyvä sarja ja harmi, että se tulee päätökseen. Oli kiva kuunnella se toiseen kertaaankin... Christerin vaimo Thorun on viimeisillään raskaana ja lähtö 100 kilometrin päähän laitokselle voi tapahtua milloin vain. Kuitenkin rikoksia tapahtuu samaan aikaan. Magdalenalla ja Peterillä on tiukkaa ja muutto on mielessä. Petra taasen haikailee Lassen perään ja miettii talokauppoja...

Kirjassa sattuu ja tapahtuu. Jännitystä riittää. Suosittelen tutustumaan. Annan edelleen kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.