perjantai 8. joulukuuta 2023

Stefan Ahnhem: Aivan toinen tarina


Tämä kirja julkaistu 7.12.23 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on vajaat 9 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Tämä on sarjan 7. osa ja minulle uusi tuttavuus. 
*
Hiuksianostattava dekkari ihmiskaupasta ja kuuluisuuden varjopuolista.

”Intensiivistä draamaa, hurmaavat henkilöhahmot, kalvavaa jännitystä, täyslaidallinen huumoria.” – Kapprakt

Tunnettu somevaikuttaja teloitetaan kylmäverisesti tukholmalaisessa hienostohotellissa. Tapaus päätyy omalaatuisen murhatutkijan Malin Rehnbergin pöydälle. Suurin osa hänen kollegoistaan on kiinni ihmiskauppavyyhdin tutkinnassa, ja entistä työpariaan Fabian Riskiä kaipaavan Malinin on pärjättävä omillaan.

Malinilla on nopeasti epäilty tähtäimessään: somevaikuttajaa vainonnut stalkkeri. Tapaus kuitenkin mutkistuu, kun poliisi löytää toisenkin uhrin. Kaiken lisäksi joku tuntuu vaanivan Malinin jokaista liikettä…

Palkittu ruotsalaiskirjailija Stefan Ahnhem tunnetaan erityisesti huippusuositusta Fabian Risk -sarjasta. Hänen kirjojaan on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja käännetty kolmellekymmenelle kielelle. Ahnhem asuu perheensä kanssa Kööpenhaminassa.
*
Tämä oli melko tasapaksu kirja ja en päässyt makuun näin keskellä sarjaa. Ehkä pitäisi joskus kokeilla aloittaa sarja alusta... Annan kirjalle 3,5 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.