lauantai 30. joulukuuta 2023

Kristina Ohlsson: Nukketalo

 

Tämä kirja on vuodelta 2010 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on vajaat 14 tuntia ja sen lukee Heljä Heikkinen. Tämä aloittaa Fredrika Bergman -sarjan. Ohlsonin kirjat löytyy tästä linkistä. 
*
Uusi kylmäävä dekkarisarja alkaa! Yksi virhe, pieni hetki, muuttaa kaiken...

Juna pysähtyy sähkövian vuoksi, äiti poistuu hetkeksi soittamaan ja sillä aikaa pieni tyttö katoaa. Jäljelle jäävät vain kengät, eikä kukaan muista täpötäyden junan matkustajista tunnu huomanneen mitään.

Poliisin ryhtyessä tutkimaan asiaa, se näyttää aluksi tavanomaiselta huoltajuuskiistalta, jossa isä on syyllinen. Mutta erityistutkija Fredrika Bergman ei ole tyytyväinen yksioikoiseen selitykseen. Vaaditaan toinenkin uhri ennen kuin Fredrikaa uskotaan.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on kansainvälisesti menestynyt ruotsalaiskirjailija ja yksi Ruotsin tämän hetken kiinnostavimpia rikoskirjailijoita. Ohlssonin Nukketalo aloittaa suositun Fredrika Bergmanista kertovan jännityssarjan.

"Oivallinen ja tiivistunnelmainen esikoisdekkari." - Nenä kirjassa -blogi

Fredrika Bergman -sarjan osat:
Nukketalo, 2. Tuhatkaunot, 3. Varjelijat, 4. Paratiisiuhrit, 5. Daavidintähdet, 6. Syntitaakka
*
Oikein hyvä kirja kysessä. Tutustutaan porukkaan ja jatkoa jään innolla odottamaan. Jännitystä riittää aivan loppuun saakka. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.