tiistai 12. joulukuuta 2023

Karin Wahlberg: Sivustakatsoja

 

Tämä äänkikirja on ilmstynyt keväällä 2022 ja sen kustantaja on Bookbeat. Äänikirjan pituus on reilut 12 tuntia ja sen lukee Markus Bäckman. Tämä on toinen osa Claes Claessonista kertovassa sarjassa. 
*
Elämä pienen eteläruotsalaisen kaupungin poliisiasemalla on tasaista, ja rikoskomisario Claes Claessonia huolestuttaa ainoastaan ensimmäistä kertaa isäksi tuleminen vanhoilla päivillään. Pian kaiken huomion vaatii kuitenkin auton alle hiihtolenkillä jääneen lääkärin menehtyminen. Ensin traagiselta tapaturmalta vaikuttanut tapahtuma näyttäytyykin monimutkaisempana, kun miehen entinen työkaveri löydetään murhattuna. Voiko olla sattumaa, että kaksi sairaalaan kytköksissä olevaa henkilöä menehtyy niin lyhyen ajan sisällä? Kuva tilanteesta selkenee hitaasti Claes Claessonille ja hänen kollegoilleen, ja kun he vihdoin pääsevät arvoituksen ratkaisun jäljille, heidän on kiirehdittävä uuden murhan estämiseksi.
*
Claesin iällään oleva naisystävä on raskaana ja synnytys voi tapahtua milloin vaan. Kuitenkin asemalla tapahtuu ja kiirettä riittä niin töissä kuin kotona. Sympaattisia ovat kyllä kirjan hahmot. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.