perjantai 29. joulukuuta 2023

Helene Flood: Rakastaja

 

Tämä kirja on julkaistu 28.12.23 ja sen kustantaja on Bazar. Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja sen lukee Hannamaija Nikander. Edellinen Foodin jännäri oli nimeltään Terapeutti

*

Kuinka hyvin tunnet naapurisi?
Helene Floodin Rakastaja on terävä psykologinen trilleri täydellisen harmonisesta yhteisöstä, jonka salaisuuksien on aika tulla päivänvaloon
Kastanjesvingenissä, rauhallisella alueella kivenheiton päässä Oslon keskustasta, ei koskaan tapahdu mitään. Se on paikka, jossa jokainen lapsiperhe haluaisi asua. Tutkijana työskentelevä Rikke asuu yhdessä kompleksin neljästä tilavasta asunnosta miehensä Asmundin ja heidän kahden lapsensa kanssa. Elämä on rauhallista, harmonista, täydellistä.
Kaikki muuttuu, kun heidän naapurinsa Jørgen murhataan raa’asti kotonaan. Poliisi ja lehdistö valtaavat naapuruston, ja pian käy selväksi, että kaikilla oli motiivi tappaa Jørgen, jopa Rikkellä itsellään. Kuinka paljon naapurit oikeastaan tietävät toisistaan?
Tutkinnan edetessä poliisien huomio kääntyy myös Rikkeen ja hänen perheeseensä. Onko heidänkään idyllinsä ollut aivan niin puhtoista kuin he antavat ulospäin ymmärtää? Helene Floodin psykologinen trilleri Rakastaja raottaa täydelliseltä näyttävän yhteisön ulkokuorta ja paljastaa sisällä piileskelevät salaisuudet, joiden vuoksi joku on valmis tappamaan.
*
Rikken naapuri löytyy kuolleenaa ja pian selviää, että Rikkellä on ollut suhde tämän kanssa. Kuka on syyllinen, kun tuntuu, ettei kukaan tiennyt suhteesta. Jännitystä riittää. Kannattaa tutustua. Annan kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.