torstai 21. joulukuuta 2023

Karin Wahlberg: Jähmettynyt elämä

 

Tämä äänikirja on julkaistu kesällä 2022 ja sen kustantaja on Bookbeat. Äänikirjan pituus on noin 15, 5 tuntia ja sen lukee Markus Bäckman. Tämä kirja on kolmas osa sarjaa
*
Autiolta rannalta löytyy kylmänä marraskuisena päivänä nuoren naisen ruumis. Hänet on murhattu, mutta kukaan ei ole kaivannut häntä, vaikka hän on kuollut jo jokin aika sitten. Kuka nuori Malin oikein oli? Ja kuka on mies, josta Malin kirjoitti päiväkirjassaan? "Tämä vuosi päättyy hyvin. Olen saanut ystävän. Ehkä enemmänkin?"

Kun rikoskomisario Claes Claesson alkaa tutkia tapausta eteläruotsalaisessa pikkukaupungissa, jäljet johtavat monen tavallisen ihmisen luo. Jokin ei kuitenkaan täsmää. Tilannetta monimutkaistaa entisestään se, että komisariosta on juuri tullut pienen lapsen isä, eikä selkään iskenyt paha noidannuoli ainakaan paranna oloa.
*
Jotenkin en jaksanut keskittyä tähän kirjaan ja se vaikutti liian pitkältä. Henkilöt ovat kivoja ja heitä on mukava seurata. Suosisttelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.