sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Jørn Lier Horst: Hiljainen meri

 


Tämän kirjan kustantaja on Otava ja se on ilmestynyt 17.3.23. Kiitokset kustantajalle arvostelukappaleesta. Äänikirjan pituus on noin 9 tuntia ja se lukee tuttuun tapaan Jari Nissinen. Tämä on kolmas osa suositussa Wisting-sarjassa. 
*
Vahva rikosromaani, jonka jokainen sivu tihkuu toimintaa ja yllätyksiä.

Lomasesongin jälkeen Norjan Stavern on tyhjä ihmisistä ja merisumun peitossa. Eräänä päivänä pikkukaupungin apteekin portailla viruu tajuton mies, jota on ammuttu vatsaan. Joku on jättänyt miehen näkyvästi esille.

Heti tämän jälkeen poliisi löytää hiiltyneet ihmisluiden jäännökset lähistöllä palaneesta talosta. Ja pian vettynyt ruumis huuhtoutuu rantaan.

Lukijoiden rakastama rikostutkija William Wisting kohtaa hirvittävien tekojen sarjan, jonka laajuus ja julmuus eivät jätä häntä rauhaan.

Kukaan ei kuvaa yhtä tarkasti ja uskottavasti rikospoliisien työtä kuin Norjan dekkarikuningas Jørn Lier Horst.
*
Wistingin vaimo on reissussa ja työssään hän törmää tyttäreensä, toimittajaan. Matka vie aina Espanjaan saakka ja tapahtumat kiihtyvät loppua kohden. Mukana on ulkomaalaisia ja siten myös turvallisuuspoliisi. Odotan innolla, kun tänä vuonna julkaistaa vielä kaksi Horstin kirjaa....

Tämä on hyvä osa sarjaa ja suosittelen kyllä näitä kirjoja kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.