perjantai 22. joulukuuta 2023

Seppo Jokinen: Lyödyn laki

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2018 ja sen kustantaja on Crime Time. Äänikirjan pituus on reilut 11 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Tämä kirja on osa Komisario Koskinen -sarjaa
*
Suomen suosituin komisario uuden tapauksen edessä – rakastetun dekkarisarjan 23. osa

Silmitön väkivalta syrjäisellä metsätiellä, tahalliselta vaikuttava raju tulipalo sekä raviohjastajan outo kuolema askarruttavat komisario Sakari Koskista. Tutkinnan edetessä hänellä herää epäilys, voisiko kaikilla kolmella tapauksilla olla yhteys keskenään.

Samaan aikaan Tampereen poliisia työllistää merkkihenkilön katoaminen, joka nostaa esiin vaikeita kysymyksiä. Onko katoaminen vapaaehtoinen vai voiko kyseessä olla törkeä vapaudenriisto? Myös Koskisen omassa arjessa sattuu ja tapahtuu. Suuri elämänmuutos nostattaa laineita, mutta onnekseen hän ei ole tyynnyttämässä niitä enää yksin.

Seppo Jokinen (s. 1949) on yksi Suomen suosituimmista dekkarikirjailijoista. Lyödyn laki on Jokisen rakastetun komisario Koskisesta kertovan dekkarisarjan 23. osa. Tamperelaisen komisarion seikkailuista on saatu nauttia joka vuosi vuodesta 1996 alkaen.

"Uutuudesta löytyy kaikki se, mitä Koskisen ja Jokisen fanit ovat tottuneet toivomaan ja saamaan: juurevaa jännitystä, samastuttavia henkilöhahmoja ja ripaus romantiikkaa." – Aamulehti
*
Koskinen on muuttanut Ullan kanssa omakotitaloon, mutta talkoihin ei miehellä ole aikaa. Monimutkainen kokonaisuus alkaa avautua pikkuhiljaa. Kiva osa sarjaa ja henkilökuvat vain syvenevät. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.