perjantai 1. joulukuuta 2023

Schulman: Älä kerro kenellekään

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2020 ja sen kustantaja on Tammi. äänikirjan pituus on noin 10 tuntia ja sen lukee Outi Vuoriranta. Tämä on 4. osa suositussa Hagfors-sarjassa.
*
Rikoksia pikkukaupungin idyllisten kulissien takana!

Kun hagforsilainen sosiaalityöntekijä Anna-Karin Ehn ei palaa työkeikalta kotiin, tekee aviomies katoamisilmoituksen. Poliisit Christer Björklund ja Petra Wilander ryhtyvät selvittämään tapausta ja löytävät hylätystä autosta jälkiä rikoksesta.

Anna-Karinin elämä on vaikuttanut päällepäin hyvin tavalliselta, mutta mitä kulissien takana on tapahtunut? Onko katoamisen takana tuntematon uhkailija vai sittenkin joku Anna-Karinin lähipiiristä?

Myös toimittaja Magdalena Hansson pureutuu tapaukseen ja saa pian huomata, että suljettujen ovien takana tapahtuu pelottavia asioita.

Hagfors-sarjassa toimittaja Magdalena Hansson, ja poliisit Christer Björklund ja Petra Wilander selvittävät rikoksia pikkukaupungin idyllisten kulissien takana. Sarja on myynyt Ruotsissa yli miljoona kappaletta.

Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kärkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Sarjan neljäs itsenäisenä tarinana luettava osa Älä kerro kenellekään on kylmäävä tarina vallasta ja sen väärinkäytöstä.
*
Hyvä kirja ja hyvä sarja, nyttemmin tullut vain kuunneltua vähän väärässä järjestyksessä. Paras olisi oikea järjestys. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.