sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Helene Flood: Terapeutti

 

Helene Flood: Terapeutti. Norjalainen jännityskirja on juuri julkaistu. Äänikirjan pituus on noin 10,5 tuntia ja sen lukee  Hannamaija Nikander. Kustantaja on Bazar.

Piinaava psykologinen trilleri kertoo, miltä tuntuu, kun kaikki ympärillä lakkaa yhtäkkiä olemasta
Helene Floodin esikoisromaani Terapeutti on syvältä viiltävä kertomus ihmismielen hauraudesta hädän hetkellä, ja siitä, mitä kaikkea olemme valmiita tekemään suojellaksemme rakkaimpiamme.

Psykoterapeutti Saralla on oma vastaanotto talonsa pihalla. Talo on miehen suvun vanha perintötalo, jossa appiukko virui kuolleena muutama vuosi sitten. Pariskunta on remontoinut taloa ja arkkitehtimiehestään huolimatta remontti on vielä pahasti kesken.

Eräänä viikonloppuna Sigurdin on määrä lähteä mökille työkaveriensa kanssa, mutta tämä ei koskaan saavu mökille. Missä ihmeessä mies on. Terapeutti saa nyt auttaa itseään ja ajatukset kulkevat laidasta laitaan. Pikkuhiljaa alkavat asiat rullata eteenpäin ja jännitystä riittää aivan loppuun saakka. 

Yksinäisyydessä vanha talokin alkaa tuntua uhkaavalta. Joku häiritsee Saran rauhaa. Miten vartiointiliike voi häntä auttaa? Liittyykö kaikki jotenkin Sigurdin katoamiseen?

Tämä kirja on mukavan jännittävä kertomus, jossa ei ennakkotiedoista poiketen mennä liian syvällä ihmismieleen. Juuri sopivasti. Ja tässä ei haahuilla alkoholin tai lääkkeiden kanssa. Sopivaa viihdettä siis.

Suosittelen kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle neljä+ tähteä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että kirjassa ei haahuilla päihteiden tai lääkkeiden kanssa. Päihteiden käyttäminen on tavallisessakin elämässä tosi yleistä, mutta niistä lukeminen on kurjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Eikä tässä muutenkaan mennä liian syvälle pään sisälle tai pahuuteen.

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.