keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

Mikaela Bley: Sisaret

 

Tämä kirja on julkaistu 17.2.23 ja sen kustantaja on Tammin. Äänikirjan pituus on reilut 12 tuntia ja se lukee Jonja Rajala. Tämä on toinen osa sarjassa ja edellinen osa oli nimeltään Tyttörukka. Sarjan kolmas osa on nimeltään Riivinrauta ja se on myös jo ilmestynyt. 
*
Sisaruuden monet kahleet. 

Ellen Tamm -sarjan toisessa osassa uinailevan maalaisidyllin takaa paljastuu ruma todellisuus.

On lämmin elokuun päivä, mutta toimittaja Ellen Tamm on aivan tolaltaan. Hän on matkalla vanhempiensa luo etsimään vastauksia lapsuutensa kauheimpaan kysymykseen: mitä hänen kaksoissiskolleen todella tapahtui? Matkanteko keskeytyy, kun hän saa kuulla kuoliaaksi pahoinpidellystä naisesta, joka on juuri löytynyt läheiseltä pellolta. Kuka nainen oli ja miksi hän kuoli keskellä ruotsalaista kesäidylliä?

Mikaela Bleyn suositun dekkarisarjan päähenkilö on tukholmalainen rikostoimittaja Ellen Tamm, jonka omassa menneisyydessä on selvittämätön tragedia.
*
Kirjassa seurataan Ellenin elämää, kun tällä on mielenterveyden kanssa haasteita ja tämä on määrätty sairaslomalle. Kuitenkin hän päätyy tutkimaan kuolemaa perheessä, jossa on useita puolisoita.

Annan tälle kirjalle kolme tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.