tiistai 11. huhtikuuta 2023

Patricia Gibney: Kaapatut tytöt

 

Tämä kirja on Storysiden kustantama ja se on ilmestynyt viime vuoden lopulla. Äänikirjan pituus on reilut 12 tuntia ja sen lukee Satu Paavola. Tämän sarjan ensimmäinen osa oli nimeltään Riistetyt sielut.
*
Lottie Parker -rikossarjan toinen osa!

Lottien perhe yrittää löytää tiensä takaisin arkeen kaiken St Angelassa tapahtuneen jälkeen. Mutta työ muuttuu pian taas kiireiseksi, kun nuori raskaana oleva nainen löydetään murhattuna. Pian tämän jälkeen löydetään taas uusi uhri, ja kolmas nainen katoaa jäljettömiin.

Lottien etsinnät johtavat hänet entisen armeijan upseerin Dan Russellin johtamalle pakolaisleirille, josta hän uskoo naisten olevan kotoisin, mutta pian kaikki osoittautuu sekä monimutkaisemmaksi että läheisemmaksi kuin hän luuli. Hänen oma tyttärensä Chloe näyttää salaavan jotain naisista. Ja mikä on Dan Russellin yhteys edesmenneeseen aviomieheensä Adamiin?

Menneisyyden piinaavat tapahtumat omistautunutta etsivää samalla kun tappaja on liikkeellä. Kestääkö Lottien kantti?
*
Tämän kirjan aihe on aika rankka, kun on prostitutiota ja elinkauppaa. Muutoin aika tavanomainen dekkari. Henkilöt ovat ihan mukavia ja seuraan tätä sarjaa vielä jatkossakin. Seuraava osa on nimeltään Kadonnut tyttö ja se on ilmestynyt tammikuussa. 

Suosittelen dekkarien ystäville, annan tälle kirjalle 4- tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.