maanantai 20. helmikuuta 2023

Mikaela Bley: Tyttörukka

 


Tämän kirjan kustantaja on Tammi ja se on juuri ilmestynyt. Äänikirjan lukee Janna Räsänen ja sen pituus on noin 9 tuntia. Tämä sarja sijoittuu Tukholmaan.

*
Ellen Tamm -sarjan avausosa.

Oikeudentuntoinen toimittaja Ellen Tamm tutkii uuden dekkarisarjan ensimmäisessä osassa kadonneen tytön tapausta. Kahdeksanvuotias Lycke oli oikea onnentyttö – vai oliko?

Miten pieni tyttö voi kadota kuin tuhka tuuleen? Sitä kysyvät itseltään Lycken epätoivoiset vanhemmat, tapausta seuraava yleisö ja toimittaja Ellen Tamm, joka raportoi tapauksesta televisioon. Katoaminen nostaa pintaan muistoja, jotka ahdistavat Elleniä, ja hän tempautuu mukaan etsintöihin. Kun toivo alkaa hiipua, kulissien takaa paljastuu itsekkyyttä, valheita ja petoksia, jotka tulevat aivan liian lähelle Ellenin omaa menneisyyttä.

Mikaela Bleyn suositun dekkarisarjan päähenkilö on tukholmalainen rikostoimittaja Ellen Tamm, jonka omassa menneisyydessä on selvittämätön tragedia.
*
Tämä vaikuttaa mukavalta poliisi-sarjojen välissä. Päähenkilö on toimittaja, joka tutkiin kadonneen tytön mysteeriä. Myös hänen kaksoissisarelleen oli jotain tapahtunut ja se painaa Elleniä. Aion kuunnella tätä sarjaa jatkossakin, sillä jo seuraava osa on ilmestynyt, se on nimeltään Sisaret. 

Suosittelen tututstumaan, annan tälle kirjalle 4 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.