maanantai 24. huhtikuuta 2023

Hjorth & Rosenfeldt: Korkeampi oikeus

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2018 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 14,5 tuntia ja sen lukee Ilkka Forss. Tämä on kuudes osa suositussa Sebastian Bergman -sarjassa. 
*
Hyytävää jännitystä tv-sarjojen Silta ja Wallander käsikirjoittajilta.Kriminaalipsykologi Sebastian Bergmanista ja Tukholman poliisin henkirikosyksiköstä kertova dekkarisarja on kansainvälinen megamenestys. Edellinen osa Hylätyt päättyi tilanteeseen, jossa Bergman on erotettu henkirikosyksiköstä ja nuoren tutkijan Billyn pimeä puoli on ottanut peruuttamattomalla tavalla vallan. Kuinka Billyn käy? Entä antaako Vanja isälleen anteeksi?
*
Edellisen kirjan teemat jatkuu ja Sebastian yrittää parantaa tapansa ja saada suhteensa Vanjaan korjattua. Billy saa itsensä syvemmälle suohon ja parisuhde ja työhommat ovat vähimmällä selvittelyllä hänen elämässään. Torkelilla on uusi naisystävä ja Ursula yrittää parantaa suhdettaan tyttäreensä. Kaiken tämän ohella selvitetään raiskauksia, jotka tuntuvat liittyvän jotenkin kirkkoon. Kaikkea tätä myös tutkii toimittaja, joka katoaa.

Tämä on kyllä mainio sarja ja kestää kyllä lukea uudestaan.  Suosittelen koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Näistä kirjoista saa enenmmän irti, jos ne lukee järjestyksessä. Annan tälle kirjalla 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.