perjantai 7. huhtikuuta 2023

Anna Karolina: Kukaan ei ole puolellasi

 

Tämä kirja on ilmestynyt 5.4. ja sen kustantaja on Into. Äänikirjan pituus on reilut 10 tuntia ja sen lukee Satu Paavola. Tämä on toinen osa Ebbasta kertovassa sarjassa. Ensimmäinen osa oli nimeltään Toinen meistä kuolee tänään.
*
Ahmittava dekkari, jossa hyvä ja paha ei ole mustavalkoista

Hurjan juonikierteen ja kierotkin ratkaisut hallitseva Anna Karolina lumoaa lukijansa Ebba Tapper -sarjan toisessa osassa, jossa välillä liikutaan lain harmaalla alueella. 
”Tiheätempoista viihdettä, ja Anna Karolina on loistava yllätyksellisissä tarinoissa. Hän erottuu vetovoimaisella tavalla rikosromaanikirjallisuudessa.” –Skånska Dagbladet

Ebba Tapper on yksityiselämässään kamppaileva entinen poliisi, joka työskentelee Angela Köhlerin lakiasiaintoimistossa. Naiset saavat korkean profiilin asiakkaan, kun Anita Spendeliä epäillään miljonäärimiehensä Martin Spendelin murhasta. Anita uskoo, että Spendelien rahtiyrityksen talousjohtaja, Bianca Aguilera, on vastuussa miehen katoamisesta. 

Lähiössä asuva Bianca Aguilera on yksinhuoltajaäiti, joka taistelee toimeentulostaan ja jonka ex-miehellä on rikollistaustaa. Mutta sitten Bianca nousee salamavauhtia rahtifirman huipulle. Elämästä tulee vaarallista kujanjuoksua. Mihin kaikkeen hän on valmis pelastaakseen itsensä ja rakkaansa? Aguileran tie valtaan on epäilyttävä ja Ebban on selvitettävä totuus ennen kuin Martinin ruumis löytyy.
*
Tämä oli aika tylsä kirja. En päässyt sen makuun missään vaiheessa. Annan tälle kirjalle kaksi tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.