lauantai 15. huhtikuuta 2023

Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt:: Mykkä tyttö

 

Tämä kirja on ilmestynyt Otavan kustantamana vuonna 2015. Tämä on neljäs osa suositussa Sebastian Bergman -sarjassa. 
*
Carlstenin perhe löytyy julmasti murhattuna kodistaan Torsbyssä. Äiti, isä ja kaksi pikkupoikaa on ammuttu lähietäisyydeltä haulikolla. Kriminaalipsykologi Sebastian Bergman ja henkirikosyksikkö kutsutaan tutkimaan tapausta. Pian pääepäilty löytyy samalla murha-aseella ammuttuna. Tutkinta mutkistuu lisää, kun käy ilmi, että perheen murhalla on silminnäkijä. Kymmenvuotias Nicole-serkku on ollut vierailulla ja lähtenyt pakoon läheiseen metsään. Poliisin on löydettävä tyttö ennen murhaajaa.

Vakavasti traumatisoitunut Nicole on kriminaalipsykologi Sebastian Bergmanin uran haastavimpia tapauksia, eikä vähiten sen vuoksi, että lapsi herättää Bergmanissa muistot perheestä, jonka hän on menettänyt kauan sitten. Henkirikosyksikön on pantava kaikki taitonsa peliin tapauksen selvittämiseksi.
*
Rankka tilanne henkirikosryhmällä tutkittavana ja myös yksityiselämässä kaikilla on haasteensa. Billy suunnittelee Myyn kanssa häitä. Vanjalla on haasteet vanhempiensa kanssa ja Sebastian yrittää selvitytä vanhan perheensä menetyksestä....

Suosittelen tätä sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 5- tähteä.
2 kommenttia:

  1. Kaksikko osaa asiansa! Näppärästi kehitelty juoni, rouheanrosoiset henkilöhahmot ynnä smartti loppuratkaisu eli kaikki kelpo dekkarin peruselementit ovat kohdillaan. Laadukasta jälkeä myös Jaana Nikulalta!

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.