maanantai 3. huhtikuuta 2023

Seppo Jokinen: Sen maksaa minkä tilaa

 

Tämä on 28. osa suositussa Koskinen-sarjassa. Kirja on tänään ilmestynyt ja sen kustantaja on Docendo. Äänikirjan pituus on vajaat 10 tuntia ja sen lukee suosikkini Jukka Pitkänen.
*
Salaisuuksilla ei ole tapana hautautua. 

Komisario Koskinen tutkii murharyhmineen samanaikaisesti kahta eri väkivaltarikosta.

Tampereelta löydetään outoja henkirikosten uhreja, joiden henkilöllisyyksistä ei ole tietoa. Onko uhreilla yhteys toisiinsa vai mistä oikein on kyse? Koskisella on kiire ratkaista rikos, ennen kuin ruumiita tulee lisää.

Samaan aikaa vanha tamperelaismies elää viimeisiä päiviään. Kuolinvuoteellaan hän paljastaa poliisille vuosikymmenten takaisen perhetragedian, joka nostaa vanhan tapauksen uudelleen poliisin tutkintaan. Aikanaan selvittämättömäksi jäänyt rikos järkyttää kaiken kokenutta komisariotakin.

Seppo Jokinen (s. 1949 ) työskenteli 30 vuoden ajan Tampereen kaupungin tietotekniikkakeskuksessa, kunnes jäi vapaaksi kirjailijaksi vuonna 2006.
*
Koskinen on juuri eronnut Ullasta ja vailla asuntoa. Kevätjäältä löytyy alaston ruumis ja toinen ruumis auton kontista. Näillä onkin yllättäen jotain yhteyttä ja sitä väkivallan porukka alkaa selvittämään.

Suosittelen tätä kirjaa ja sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.