sunnuntai 11. joulukuuta 2022

Samuel Karlsson: Kirkkosaaren murhat

 

Tämä on viides osa Jessiva Jackson -sarjassa. Tapahtumat sijoittuvat saarelle tässä sarjassa. Edellinen osa oli nimeltään Kuolemanpeili. Sarjan kustantaja on Bookbeat. Tämän äänikirjan pituus on reilut 9 tuntia ja sen lukee Satu Paavola.
*
Kuvaustiimi matkaa Västervikin edustalla sijaitsevalle pienelle saarelle, missä on hylätty vanha kirkko. Juhannuspyhien aikana on tarkoitus kuvata aaveita ja spiritistinen istunto. Juhannuksen jälkeen kirkosta löytyy kuolleina kuvaustiimin jäseniä. Saarella on vain yksi asukas, erakkomies, jota poliisi heti epäilee. Tutkinnan aikana paljastuvat kuvaustiimin sisäiset ristiriidat, mystiset kuolemantapaukset aiemmalla kuvausreissulla ja niiden aiheuttamat taloudelliset ongelmat. Rikostutkija Jessica Jackson joutuu matkustamaan Skyen saarelle Skotlantiin asti tutkimaan vanhoja johtolankoja.
*
Jessican isä on kuollut talvella ja nyt hän opettelee elämään aikusen poikansa kanssa pienpanimossaan. Luodolta löytyy nainen kuolemankielissä ja ja pian löytyy lisää kuolleita kirkkosaarelta. Nuorisojoukolla oli ristiriitoja ja kun yksi toisensa jälkeen kuolee, ovat kaikki peloissaan....

Jessica lähtee tutkimaan asioiden taustoja Skotlantiin asti ja joutuu sielläkin vaaraan... Jessica vain haaveilee, että voisi huolehtia olutpanimosta ja jättää poliisin työn. 

Suosittelen sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.