keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Sofie Sarenbrant: Suojelusenkeli Vol. 2

 

Tämän kirjan kustantaja on WSOY ja se on 9. osa suositussa Emma Skold -sarjassa. Äänikirjan pituus on vajaaat 10 tuntia ja sen lukee Satu Paavola. Tämä on toinen kierros tätä sarjaa ja alkuperäinen postaus löytyy täältä.
Viihdyttävää jännitystä! 
”Kerronnassa on Sarenbrantille ominaiseen tapaan draivia. Aiheenvalinta ja erittäin taitavasti rakennettu juoni luovat jännitystä ja tempaavat lukijan mukaansa.” 

– BTJ 

Kirsikkapuut kukkivat Tukholmassa, mutta poliisi Emma Sköldillä ei ole aikaa pysähtyä nauttimaan keväästä. Hänen työparinsa Krille on kadonnut jälkiä jättämättä, ja Emma on päättänyt löytää kollegansa – elossa tai kuolleena. Emma ei luovu toivosta, vaikka tutkinta on polkenut jo kuukausia paikallaan. 

Samaan aikaan kun se viimein etenee, hylätystä mielisairaalasta löytyy raa’asti murhatun miehen ruumis. Jo valmiiksi kiireinen Emma saa ratkaistavakseen uuden tapauksen. Vasta kun uhrin henkilöllisyys paljastuu, Emma ymmärtää, että Krillen katoaminen ja murha saattavat liittyä toisiinsa. 

Sofie Sarenbrant (s. 1978) on ruotsalainen menestysdekkaristi. Kymmenisen vuotta sitten hän kirjoitti ensimmäisen Emma Sköldistä kertovan jännärinsä. Kirjasta tuli heti valtava hitti Ruotsissa ja sama menestys on jatkunut kansainvälisesti. Emma Sköld -sarjan kirjoja on käännetty jo 15 kielelle ja niitä on myyty yli kolme ja puoli miljoonaa kappaletta. Suojelusenkeli on sarjan yhdeksäs itsenäinen romaani.
*
Suosittelen tätä sarjaa kaikille jännityksen ystäville. JA annan sille edelleen 5- tähteä. 

2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.