tiistai 20. joulukuuta 2022

Lee Child & Andrew Child: Salaliitto vol 2

 

Tämä on 26. osa suositussa sarjassa, jonka kirjoitus nyt jatkuu... Äänikirjan pituus on noin 14 tuntia ja sen lukee Simo Häkli.
*
Tammikuussa 2020 Jack Reacher -fanit kuulivat ilouutisen: Jack Reacherin tarina ei pääty, vaikka kirjailija Lee Child vetäytyykin sivummalle. Lee uskoo vaativan tehtävän sarjan jatkamisesta pikkuveljelleen Andrew Grantille, joka julkaisee sarjaa kirjailijanimellä Andrew Child. Omalla nimellään Grant hän on kirjoittanut yhdeksän suosittua jännitysromaania, joita on käännetty italiaksi ja tšekiksi. Salaliitto on ensimmäinen veljesten yhdessä kirjoittama Jack Reacher -jännäri. Suomennos ilmestyy lokakuun lopulla yhtä aikaa alkuteoksen kanssa.
*
Jack Reacher joutuu tutustumaan tietotekniikan maailmaan. Erästä kaupunkia kiristetään haittaohjelmalla ja Reacher päätyy auttamaan at-henkilöä. Kaikki johtaa toiseen ja taas ollaan seikkailun ytimessä. Tämä kirja ei niin kauheasti miellytä, mutta nyt menee paremmin kuin edellisellä lukukerralla.

Suosittelen Reacherin ystäville. Annan edelleen kirjalle 4+ tähteä.

2 kommenttia:

 1. Aivan saumatonta luentaa ei tämä ensimmäinen isä-poika dekkari vielä minullekaan tarjonnut, johtuneetko sitten tiedosta kahdesta kirjoittajasta, ja olinkin havaitsevinani välillä isän laatimia totuttuja ja välillä pojan siivittämiä, ajankohtaisia kyberrikollisuuden osasia, kiristyshaittaohjelmia yms. käsitteleviä siivuja.

  Toisaalta Jackin persoonallisuus on saanut tervetullutta lisäväriä ja sosiaalisia piirteitä. Sujuvuus ja yhteennivoutuvuus tulee yhteistyötä jatkamalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, vähän sekainen teos kyseessä ja tosian Andrw ja Lee ovat veljeksiä, ikäeroa toistakymmentä vuotta.

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.