perjantai 3. maaliskuuta 2023

Maaliskuun lukumaraton 10. - 12.3.23

 

Ei ole ollutkaan lukumaratoneita vähään aikaan ja nyt on hyvä virittäytyä uuteen. Mikäs sen mainiompaa, kuin ulkona vietetyn hetken jälkeen kääriytyä vilttiin kirjaa lukemaan....

Alla vielä muistin virkistykseksi (leikkimieliset) säännöt : 

 1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan maratoniin. Kirjaformaatin mukaan voit laskea esim. luettuja sivuja, kuunneltuja minuutteja tai molempia. 
 2. Lukuaikaa on maratonille varattu 24 tuntia (tai 48 ultraajille). Voit pitää taukoja, mutta ne sisältyvät kokonaisaikaan. Jos siis aloitat esim. pe klo 18 - loppuu 24h maraton lauantaina klo 18 - riippumatta siitä paljonko kuluneiden 24h aikana luit. 
 3. Maratonin voi aloittaa esimerkiksi jo perjantaina tai jatkaa maanantain puolelle, kunhan osa maratonista tapahtuu lauantaina tai sunnuntaina 
 4. Osallistua voi niin bloggaajana, Instagramissa, Twitterissä tai millä tahansa muulla somealustalla - tai sitten ilman mitään alustaa. 
 5. Voit julkaista maratonin päätteeksi koontipostauksen omalla kanavallasi (sivumäärä, minuuttimäärä sekä luetut kirjat + muita kommentteja) - Halutessasi voit joko linkittää koontipostauksesi tai vain kertoa tuloksesi tämän postauksen kommenteissa. 
 6. Lukumaratonin hashtag #lukumaraton  tai #lukumaraton2023
 7. Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa! 
 Tervetuloa mukaan!


6 kommenttia:

 1. Minä tulen kans mukaan, todennäköisesti aloitan huomenna. :)

  VastaaPoista
 2. Lopettelin vähän etuajassa kun tiedän, ettei nyt tulee luettua.
  https://ankinkirjablogi.blogspot.com/2023/03/maaliskuinen-lukumaraton.html

  VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.