tiistai 6. joulukuuta 2022

Lee Child: Kuilun partaalla

 

Tämän kirjan kustantaja on Karisto. Äänikirja on julkaistu 2019 ja sen lukee suosikkini Aku Laitinen. Äänikirjan pituus on 11 tuntia. Tämä on 25. osa suositussa Jack Reacher -sarjassa. 
*
Kova mutta reilu entinen sotilaspoliisi Jack Reacher, nykyajan vaeltava ritari, kohtaa matkoillaan vanhan pariskunnan, joka on joutunut pahaan pulaan. Reacher ryhtyy auttamaan heitä mutta huomaa pian, että vanhan parin ongelmissa kyse ei ole mistään pikkurikollisista, vaan hänen uransa vaarallisimmista vastustajista...

Kuilun partaalla on 25. Reacher-suomennos. Reacher-jännäreitä on julkaistu yli 40 kielellä ja Jack Reacherista on tehty myös kaksi elokuvaa, joita tähdittää Tom Cruise. Kirjoista on suunnitteilla myös suoratoisto-tv-sarja.
*
Vanha pariskunta on rahavaikeuksissa ja Reacherin sydän sulaa, hän päättää auttaa heitä. Avukseen he saavat paikallisen tarjoilijan. Rahabisnestä pyörittävät albanialaiset ja ukrainalaiset ja nämä kiistelevät jengit on helppo saada toistensa kimppuun. Niinpä Reacher pysäyttää velanperinnän ja joutuu pian hankkimaan lisää rahaa.

Reacher ja tarjoilija etsivät jengien johtajat, jotta tilanne saataisiin rauhoitettua. Yllättäen toinen jenginjohtaja löytyy ammuttuna, mitä oikein tapahtuu? Ja mitä tekemistä venäläisillä on tässä sopassa. Reacher kuitenkin selvittää tapauksen yksi kerrallaan ja vanha pariskunta saa olla taas hetken rauhassa...

Kirjassa on räjähtävää toimintaa ja herkimmille se ei sovi. Suosittelen jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ täteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.