keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Rake Tähtinen: Viimeinen kuvaus

 

Tämä on uusi osa suositussa Uuteenkaupunkiin perustuvassa sarjassa. Tämä on juuri ilmestynyt ja sen julkaisija on Saga Egmont. Äänikirjan pituus on noin 10 tuntia ja sen lukee Jarmo Mäkinen.
*
Länsirannikolla tapahtuu jälleen – kuka on syyllinen mallimaailmaan liittyvään murhaan?

Rikoskomisario Petri Petäjämäki on jälleen hankalan rikoksen äärellä. Uudenkaupungin rauha rikkoutuu, kun kaupungissa tapahtuu murha. Tällä kertaa rikos liittyy valokuvaamiseen ja erityisesti TFCD-kuvauksiin. Kun valokuvaaja vie kauniin mallin saarelle kuvauksiin, kaikki ei mene niin kuin suunniteltu – ja joku menettää henkensä...

TFCD-kuvausten ideana on, ettei malli tai valokuvaaja saa valokuvauksesta rahaa. Mutta miten on muiden palveluiden laita? Kuka hyötyy ja kenestä? Petäjämäellä on edessään monta kysymystä ilman vastausta, kun hän aloittaa murhan tutkinnan. 
*
Petäjämäki kumppaneineen joutuu taas tosi paikan eteen, kun valokuvaajia kuolee kaksin kappalein. Kirjassa epäillyt vaihtuvat, mutta loppujen lopuksi oikea syyllinen löytyy, mutta ei helpolla. Vaaraankin poliisit joutuvat syyllistä etsiessä. 

Suosittelen kotimaisten dekkarien ystäville. Annan tälle kirjalle  4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.