lauantai 10. joulukuuta 2022

Sofie Sarenbrant: Valheenpunoja, vol 2


Tämä on toinen kierros, kun luen tätä sarjaa. Aluperäinen postaus löytyy täältä ja sarjan kirjoitusjärjestys täältä. Äänikirjan lukija on Satu Paavola.
*
Jos haluaa olla paras, on oltava armoton. Tietävätkö ystäväsi, kuinka pitkälle olet valmis menemään voittaaksesi?

Jäätävä trilleri lumilautailun ja häikäilemättömän kilpaurheilun maailmasta.

Viisi freestyle-lumilautailijaa saa yllättäen kutsun kokoontua Ranskan Alpeilla sijaitsevaan hiihtokeskukseen. Vanhojen ystävien ja kilpakumppanien jälleennäkeminen herättää heistä jokaisessa ristiriitaisia tunteita.

On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun he viimeksi tapasivat. Viimeinen yhteinen kilpailu päättyi tragediaan.

Seitsemän hengen ystäväporukasta yksi katosi epäselvissä olosuhteissa ja toinen halvaantui.

Lumen eristämässä, autiossa hiihtokeskuksessa tunnelma muuttuu uhkaavaksi, kun vuosien takaiset salaisuudet alkavat paljastua. Joku porukasta on päättänyt saada viimein totuuden selville. Ja hän haluaa kostaa. 

*

Edellinen kirja päättyi koukkuun ja nyt ollaan ajassa 3kk eteenpäin. Nyllet selvittelee tapausta terapeuttinsa kanssa, johon tuntee muitakin kuin ammatillisia tunteita. Myös Emman elämässä tapahtuu. Grillen sisko uhkailee tätä ja toteuttaakin pian uhkauksensa ja tämä vaikuttaa myös Emmaan. Tutkittavana kun on nuorten poikien kuolemat. Liittyykö koulukiusaaminen jotenkin, jengien väliset pahoinpitelyt vai mitä? Ovatko muut pojat vaarassa?

Tämän kirjan idea oli vähän sama, kuin vasta lukemassani Hjorthin kirjassa ja se ei nyt tuntunut niin hyvältä. Muuten tämä on kyllä mahtava sarja ja annan tälle kirjalle 4,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.