lauantai 31. joulukuuta 2022

Daniel Åberg: Virus 4. Vol 2

 

Tämä on toinen kerta kun kuuntelen tämän äänikirjan. Ensimmäisen kerrran postaus löytyy
*
Edellisellä kaudella Ursula selvitti totuuden pandemiasta, mutta Tukholman eloon jääneiden keskuudessa vallitsee nyt dramaattisten vaiheiden jälkeen rauha. Immuunien leirissä Amanda, Iris, Sigrid ja Dano yrittävät rakentaa uutta alkua. Rauha ei kuitenkaan kestä kauan. Ursula on kadonnut, ja jäljet päättyvät Bromman lentokentälle. Kiitotieltä löytyy vain Gustav, heitä vastaan taistelleen sotilasryhmän johtaja, joka on pahoinpidelty kuoliaaksi.

Seuraa Amandan, Iriksen, Danon, Ursulan, Jennyn ja muiden epätoivoista eloonjäämiskamppailua heidän ympärillään romahtavassa maailmassa. Sivilisaatio on tuhoutunut, mutta jotain on oltava vielä sen jälkeenkin. Virus on tiivistunnelmainen ja kiivastahtinen tarina ihmisten selviytymisestä maailmassa, joka tuntuu torjuvan heidät.

Daniel Åberg on toimittaja ja kirjailija, jonka käsialaa ovat kaksi Storytelin menestyssarjaa, Virus sekä Erotetut. Monen Tukholmassa vietetyn vuoden jälkeen Daniel asuu nykyään perheensä kanssa Vittangissa Kiirunan itäpuolella.
*
Tälle kirjalle annan edelleen 4 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.