tiistai 30. huhtikuuta 2024

Sebastian Fitzek: Peili

 

Tämä kirja on julkaistu 29.4.24 ja sen kustantaja on Bazar. Äänikirjan pituus on reilut 9 tuntia ja sen lukee Ville Tiihonen. Kirjailijan muut kirjat tästä linkistä
*
Älä pelkää – paitsi itseäsi

Sebastian Fitzekin Peili on karmiva trilleri murhasta epäillystä naisesta, joka ei muista lähimenneisyyttään

Hannah Herbst on Saksan arvostetuimpia ihmismielen ja -käytöksen tuntijoita. Poliisin neuvonantajan roolissa hän on auttanut lukuisissa kuulusteluissa ja tutkinnoissa päättelemään, kuka epäillyistä puhuu totta ja kuka valehtelee.

Eräs lainkuuliainen kansalainen on murhannut raa’asti koko perheensä pientä Paul-poikaa lukuun ottamatta. Murhaaja on tunnustanut rikoksensa videolle ja paennut juuri vankilasta. Poliisi pelkää hänen yrittävän etsiä Paulin käsiinsä saattaakseen julmat aikeensa loppuun.

Totuus ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen, sillä videolla tekonsa tunnustanut vankikarkuri on Hannah Herbst itse. Ja hänen lähimuistinsa on pyyhkiytynyt kokonaan pois.

Sebastian Fitzekin hyytävä trilleri Peili on pulssia kiihdyttävä kujanjuoksu, jossa murhasta epäilty nainen ei voi luottaa edes omaan muistiinsa. Vai voiko sittenkin?
*
Aika raju kirja ja en oikein tykännyt. Kovin vaihtelevaa on Fitzekin tuotanto. Osa kirjoista on tosi hyviä... Annan tälle kirjalle 3 tähteä. 

2 kommenttia:

  1. Mä luin alkuun kaikki suomennetut Fitzekit, mutta edellisen jätin väliin enkä taida tähänkään tarttua. En ole tästä kehuja kuullut. 🙁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ikävästi on taso näissä huonontunut... Alkuun olivat hyviä!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.