perjantai 26. huhtikuuta 2024

James Patterson: Heinäkuun neljäs


Tämä kirja on alunperin julkaistu suomeksi vuonna 2008 ja juuri nyt äänikirjana. Sen kustantaja on Saga Egmont. Äänikrijan pituus on 8 tuntia ja sen lukee Johanna Kokko. Tämä on 4. osa San Fransiscoon sijoittuvassa sarjassa. Pattersonn kirjat tästä linkistä. 
*
Kun dramaattinen takaa-ajo San Franciscon kaduilla päättyy katastrofaalisesti, komisario Lindsay Boxer joutuu hyllytetyksi ja haastetuksi oikeuteen. Paetakseen vaikeaa tilannetta Lindsay muuttaa väliaikaisesti sisarensa luo Half Moon Bayn pikkukaupunkiin. Rauha jää kuitenkin lyhyeen, kun joukko raakoja murhia ravistelee paikkakuntaa. Lindsay alkaa penkoa tapausta epävirallisesti ja saa jälleen apua ystäviltään. Murhat vaikuttavat täysin sattumanvaraisilta, mutta eräs yksityiskohta kiinnittää Lindsayn huomion – ja muistuttaa yhtä hänen ensimmäisistä tapauksistaan, ratkaisematonta murhaa, joka ei ole koskaan lakannut vainoamasta häntä.

Heinäkuun neljäs jatkaa James Pattersonin nopeatempoista rikossarjaa, jossa neljä naista ratkoo yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa. Useat sarjan kirjoista ovat olleet New York Times Bestseller-listalla, ja sarjasta on tehty myös tv-sarja Naisten murhakerho.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana, ja hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.
*
  Hyvä osa sarjaa. Tapahmut ovat sopivan jännittäviä ja oikeudenkäyntiä on kiva seurata muun ohessa. Suosittelen, Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.