keskiviikko 10. huhtikuuta 2024

Karin Wahlberg: Lohduttaja

 

Tämä äänikirjan on julkaistu vuonna 2022 ja sen kustantaja on BookBeat. Äänikirjan pituus on 14,5 tuntia ja sen lukee Markus Bäckman. Tämä on kuudes osa Claes Claesson -sarjassa. Uusi osa Murha lasikylässä, on ilmestynyt joulukuussa. 
*
Nainen kävelee kotiin rauhallisessa Oskarshamnissa ystävien kanssa vietetyn illan jälkeen, kun hän kuulee yhtäkkiä jonkun vaikeroivan hautausmaan varjoissa. Kun hän ottaa kännykän esiin soittaakseen apua, hän huomaa edessään hahmon ja tuntee polttavaa kipua vatsassa. Sen jälkeen kaikki pimenee.

Veronika Lundborgilla on päivystysvuoro, kun ampumahaavan saanut nainen tuodaan sairaalaan. Leikkaus näyttää sujuvan hyvin, mutta nainen löytyy myöhemmin sairaalasängystään kuolleena. Veronikasta tehdään ilmoitus potilasvahinkolautakunnalle. Onko Veronika arvioinut väärin ja aiheuttanut naisen kuoleman, vai onko kaiken taustalla jotain huomattavasti karmivampaa?
*
Nainen saa luodin vastaansa ja Veronica päätyy leikkaamaan naisen. Pian tämä yllättäen kuolee, näin onkin poliisilla murhatutkinta. Samaan aikaan löytyy omenalaatikosta vastasyntynyt vauva. Poliisilla riittää työtä. Tämä on mukava sarja, jossa serataan poliisien ja muiden elämää. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.