perjantai 26. huhtikuuta 2024

Emelie Schepp: Valkoiset jäljet

 

Tämä kirja on vuodelta 2017 ja sen kustantaja on Harper Collins. Äänikirjan pituus on vajaat 13 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Minä kuuntelin äänikirjan Celiassa. Tämä kirja on toinen osa sarjassa
*
Tuiskuava lumi peitti pakenevan tytön jäljet, aivan kuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan…

Junasta löytyy thaimaalaistytön ruumis. Nuori mies surmataan raa'asti kotonaan. Kaksi täysin erillistä tapausta kietoutuvat yllättäen toisiinsa ja johtavat Norrköpingin poliisin yhä syvemmälle paikallisen huumekaupan syövereihin. Kuka on salaperäinen Setämies, jota kaikki tuntuvat pelkäävän? Ja miksi rikolliset tuntuvat olevan aina yhden askeleen edellä poliisia?

Kun pääepäillyksi nousee Danilo Peña, syyttäjä Jana Berzelius joutuu tiukan paikan eteen. Mies tietää aivan liian paljon Janan menneisyydestä, synkkiä salaisuuksia jotka eivät saa koskaan paljastua. Janalle ei jää vaihtoehtoa: hänen on vaiennettava Danilo hinnalla millä hyvänsä.

Jouluun valmistautuvan ruotsalaisen pikkukaupungin pinnan alla kuohuu. Rikollisten lonkerot ulottuvat syvemmälle kuin kukaan olisi uskaltanut kuvitellakaan…
*
Janalla on jotain salattavaa. Poliisit etsii kovasti tappajia ja seinä tuntuu tulevan vastaan. Kiva kirja, vähän rankka aihe, huumeiden maahantuonti ihmisten sisällä... Suosittelen tätä sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.