lauantai 13. huhtikuuta 2024

Nora Niemi: Kun voi menettää kaiken

 

Tämä äänikirja on julkaistu vuonna 2022 ja sen kustantaja on Saga. Äänikirjan pituus on noin 4 tuntia ja sen lukee Jutta Järvinen. Blogatut Nora Niemen kirjat löydät tästä linkistä

*
Nelli on kahvilatyöntekijä sairaalan kahviossa. Kahvilassa näkee koko elämän kirjon: kun yksi asiakas riemuitsee vastasyntyneestä lapsestaan, toisen läheinen saattaa olla sairaalasängyssä vakavasti sairaana. Nelli pyrkii olemaan lämmin asiakaspalvelija jokaiselle heistä, vaikka hänen oma elämänsä onkin pahasti solmussa. Kahvilatyöntekijän palkka ei yksinkertaisesti riitä yksinhuoltajan elämään! Kun sairaalaan saapuu uusi komea lastenlääkäri, Nellin arki heittää kuperkeikkaa. Voiko mies todellakin flirttailla juuri hänen kanssaan?

Niina Mero tunnetaan romaaneistaan Englantilainen romanssi ja Romanssin sankari. Hän on kirjoittanut Nora Niemi -nimellä romanttisia pienoisromaaneja, jotka on julkaistu vuosina 2008-2018.
*
Mukava kirja, jossa Nellillä on huoli pojastaan ja naapurissa asuva lääkäri ryhtyy auttamaan heitä. Pian tunteen nousevat pintan. Tykkään välillä lukea tällaista vähän kevyempää kirjallisuutta ja tätäkin kirjaa oli helppo seurata. Annan kirjalle 4 tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.