maanantai 15. huhtikuuta 2024

Sara Storm: Pelasta minut rakastamaan

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2022 ja sen kustantaja on Saga. Äänikirjan pituus on noin 5 tuntia. Stormin kirjat tästä linkistä
*
Armi on kaupungin liikuntatoimen päällikkö, jonka uraa moni ihastelee. Sen sijaan ihmiset hiljenevät, kun tulee puhe perhe-elämästä. Armilla on nimittäin takanaan lyhyt ja varsin epäonnistunut avioliitto... Armi on päättänyt, että hän haluaa toistaiseksi elää ilman kaksilahkeisia. Hän käyttää aikansa muun muassa vapaaehtoistyöhön. Armin elämä kuitenkin muuttuu yllättäen, kun eräs perheenisä katoaa mystisesti kansallispuistoon. Armi osallistuu vapaaehtoisena etsintöihin. Tapahtumat seuraavat Armia vielä pitkään – ja Armin elämään saapuu komea hurmuri hyvin erikoisella tavalla.

Pelasta minut rakastamaan on romanttinen rakkauskertomus täynnä jännittäviä käänteitä.

Nimimerkki Sara Storm kirjoittaa viihteellisiä rakkaustarinoita, jotka ovat saaneet vankan lukijakunnan. Ammatiltaan hän on freelance-toimittaja.
*
Armilla on hankala kokemus menneisyydessä ja uuden rakkauden etsimien tuottaa vaikeuksia. Myös serkulla on sormensa pelissä. Kiva kirja, suosittelen. Annan kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.