torstai 18. huhtikuuta 2024

Patricia Cornwell: Kalmankalpea

 

Tämä kirja on juuri julkaistu äänikirjana ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on reilut 11 tuntia ja sen lukee Hannamaija Nikander. Cornwellin viimeaikaiset kirjat löytyvät tästä linkistä. 
*
Kuolinsyytutkija Kay Scarpetta löytää itsensä murhaoikeudenkäynnin tähtitodistajan paikalta huippusuositun trillerisarjassa.

Kohuoikeudenkäynti aiheuttaa väkivaltaisuuksia Alexandrian kaupungissa, ja annettuaan todistajanlausuntonsa Scarpetta joutuukin suoraan ruumishuoneelle – tuomarin lähisukulainen on murhattu oikeudenkäynnin aikana.

Miksi kahden vuoden takainen murha aiheuttaa niin valtavaa kuohuntaa, ja mihin väkivallan aalto oikein päättyy? Tiivistunnelmaisessa trillerissä Kay Scarpetta taistelee aikaa vastaan selvittääkseen kasvottoman pahantekijän henkilöllisyyden.

Patricia Cornwellin kirjat ovat koukuttaneet suomalaisia lukijoita jo 30 vuoden ajan.
*
Kiva, että tätä sarjaa julkaistaan vielä. Joskin nämä uudet ei ole samaa tasoa, kuin sarjan alkuosat. Kirjassa ovat tutut hahmot, Marino, Benton, Lucy ja tietysti Kay. Hyvä kirja kuitenkin ja suosittelen tutustumaan.  Annan tälle kirjalle 4-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.