tiistai 23. huhtikuuta 2024

Nora Roberts: Kätketyt kalleudet

 

Tämä kirja on alunperin vuodelta 1995 ja juuri julkaistu äänikirjana. Kirjan kustantaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on noin 20 tuntia ja sen lukee Anu Vilhunen. 

*
Isadora Conroy rakastaa antiikkia, ja hänen intohimonsa näkyy myös hänen omassa puodissaan. Kun Doran alivuokralaiseksi asettuu komea Jed Skimmerhorn, hänen huumorintajunsa ja myötätuntonsa joutuvat koetukselle. Jed on nimittäin rikkaan perheen vesa ja entinen poliisi, joka työhönsä ja elämään katkeroiduttuaan haluaa nyt pysytellä omissa oloissaan. Hankala alivuokralainen kuitenkin unohtuu Doran mielestä huutokaupassa, josta hän onnistuu hankkimaan upeita löytöjä. Pian tosin paljastuu, että tavaroiden sisälle on kätketty arvoesineitä, ja Dora ajautuu keskelle taide-esineiden salakuljetusjuonta. Kun hänen liikkeeseensä murtaudutaan, hän huomaakin kuinka hyödyllistä on asua samassa talossa entisen poliisin kanssa.
*
Kirja kertoo naisesta, joka pitää vanhojen tavaroiden kauppaa. Tavaraerät ovat sekoittuneet ja huutokaupassa on mennyt vahingossa arvokkaita teoksia, jotka on piilotettu halvemman näköiseksi. Isadora päätyy tutkimaan tapausta Jedin kanssa. 

Kiva kirja, suosittlen, ainut miinus on sen pituus... Annan kirjalle 4 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.