keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Frida Skybäck: Lukupiiri maailman laidalla


Tämä kirja on julkaistu vuonna 2022 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on vajaat 12 tuntia ja sen lukee Sanna Majuri. Muita tämän kirjailijan kirjoja löytyy tästä linkistä
*
Lukupiiri maailman laidalla on viehättävä ja toivontäyteinen tarina rakkauden ja ystävyyden parantavasta voimasta ja uudesta alusta. 

Frida Skybäck (s. 1980) toimi historian- ja kieltenopettajana ennen menestyksen suomaa mahdollisuutta ryhtyä kokopäiväiseksi kirjailijaksi. Skybäck on julkaissut historiallisia romaaneja ennen huikeaan suosioon nousseen Kirjakauppa Thamesin varrella ilmestymistä. Se kipusi Ruotsin bestsellerlistan kärkeen ja sitä on myyty yli 120 000 kappaletta. Myös Lukupiiri maailman laidalla on kerännyt ylistystä niin lukijoilta kuin kriitikoilta. Skybäck asuu Skånessa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.
*
Naisen sisko on lähtenyt Usa:sta Ruotsiin kesätöihin ja etsimään ruotsalaisia juuriaan. Sisko on kadonnut 20 vuotta sittenja hän päättää matkustaa sinne etsimään siskoaan. Kirjassa seurataan kahta aikajanaa, nyt ja 20 vuotta sitten. 

Kyseessä on kiva ja lämminhenkinen kirja. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.