tiistai 9. huhtikuuta 2024

Johanna Salo: Kuolemaan tuomittu rakkaus


Tämä kirja on julkaistu 19.3.24 ja sen kustantaja on Saga Egmont. Äänikirjan pituus on noin 5 tuntia ja sen lukee Netta Herranen. Johanna Salon mainiot romanttiset kirjat löytyvät tästä linkistä
*
Niin kauan kun sydän lyö, on toivoa...

Jutta on sairaanhoitaja, joka pitää työstään ja viihtyy sekä potilaiden että työkavereidensa seurassa. Yksinäisinä koti-iltoina Jutan mielessä painavat kuitenkin muistot Mikasta, jonka vuoteen vierellä hän usein valvoi miehen odottaessa elinsiirtoa.

Eräänä päivänä Jutta hälytetään lennolle mukanaan sydän, joka täytyy saada mahdollisimman nopeasti toiseen kaupunkiin ja potilaan luo. Kun Jutta kuulee määränpäänä olevan kaupungin nimen, hänet valtaa toivo, jota ei saa pysymään poissa. Sairaala on sama, jossa hän niin monet kerrat istui Mikan vuoteen vierellä ja toivoi, että tämä paranisi. Mutta siitä on jo vuosia. Voisiko Mika olla edelleen täällä? Edelleen elossa? Vaikka Jutta tietää, miten epätodennäköistä on, että hän löytää sairaalasta juuri sen, jota ei koskaan ole saanut mielestään, hän ei voi olla haaveilematta. Mitä jos hänellä on mukanaan muutakin kuin sydän - rakkaus?
Johanna Salo on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut ihania romanttisia tarinoita.
*
Todella lämminhenkinen kirja sydänsiirtoa odottavasta miehestä ja tämän rakkaasta. Tykkään näistä. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.