keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Eva Frantz: Lasta et minulta

 

Tämä kirja on julkaistu 9.9.23 ja sen kustantaja on S&S. Äänikirja pituus on 8,5 tuntia ja se lukee Hannamaija Nikander. Tämä on neljäs osa Anna Glad ratkaisee -sarjassa. Minulle täysi uusi tuttavuus. 
*
Minne koulusihteeri Yrsa Manner on kadonnut? Miksi kaupungin suosituimman leikkipaikan viemärikaivo tulvii? Piilotteleeko purkamisuhan alla olevassa Holmborgin koulussa vertaansa vailla oleva taideaarre?Anna Glad elää todellisia ruuhkavuosia yrittäessään saada arkensa pienen lapsen äitinä ja poliisina rullaamaan, vaihtelevalla menestyksellä. Kumppani Tomas on peruskallio, mutta onko hän vähän liiankin kiinnostunut uuden ystävänsä Mimmi Sandbergin perhetilanteesta? Mimmi on 4-vuotiaan Veeran sijaisäiti, ja nyt Veeran biologinen äiti haluaa huoltajuuden takaisin. Onko Mimmin koti niin turvallinen kuin hän itse haluaa uskoa?Lasta et minulta vie jatkaa taidokasta Anna Glad -sarjaa, jossa menneisyys ja sen salaisuudet erottavat ja sitovat yhteen pikkukaupungin asukkaita.
*
Minusta tämä kirja on vähän tylsä ja en oikein missään vaiheessa innostunut siittä. Kuuntelin kuitenkin loppuun saakka... Annan kirjalle 3 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.