perjantai 1. syyskuuta 2023

Seppo Jokinen: Mustat sydämet

 

Tämä kirja on vuodelta 2014 ja sen kustantaja on Crime Time. Äänikirja pituus on reilut 11 tuntia ja sen lukee OIa tuominen. Tämä on 19. osa suositussa Sakari Koskinen -sarjassa.
*
Seppo Jokisen dekkari Vihan sukua oli viime keväänä Suomen myydyin romaani ennätyksellisesti peräti kolmen kuukauden ajan. 

Jokisen uutuus Mustat sydämet jatkaa koko ajan suosiotaan valtakunnallisesti kasvattavaa komisario Koskisen tarinaa. Musta sydämet on sarjan 19. osa.

Tällä kertaa elämä heittää Koskisen kauas kotoaan. Pitkään haaveena ollut Sydneyn maraton vie Koskisen Australiaan saakka, mutta Hervanta ja Tampere eivät jätä miestä rauhaan. Kotimaan tapahtumilla ja Australian suomalaissiirtolaisilla näyttää olevan outo yhteys toisiinsa. Lomamatkaksi suunniteltu urheilureissu saa uusia käänteitä, kun menneet synnit nousevat pintaan vaatimaan hyvitystä.
*
Neljä poliisia lähtee Sidneyhyn maratonille ja pian Koskista lähestyy suomalainen nainen, jonka sukulaistytär on kadonnut. Matka muuttuu poliisityöksi ja seikkailu jatkuu pidemmällekin Austraaliassa. Suomalaisia löytyy yllättäen paljon kaukomailta ja juttua riittää. Jännitystä ja tapahtumia on loppuun saakka. 
Suosittelen koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.