maanantai 4. syyskuuta 2023

Nora Roberts: Katen uusi elämä

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2022 ja sen kustantaja on Harleqquin. Äänikirjan pituus on 7 tuntia ja sen lukee Maija Rissanen. Viime aikoina on tullut kuunneltua myös tällaista kevyempää kirjallisuutta. Kaikki kuunnellut romanttiset kirjat löydät tästä linkistä.

*
Kaiken piti olla täydellistä…

 Kate Stanislaski käänsi selkänsä ballerinana hankkimalleen maineelle, kunnialle ja menestykselle. Hän palasi kotitanhuville aloittaakseen uuden uran baletinopettajana. Hän oli päättänyt, ettei tyytyisi vähempään kuin täydelliseen. Ja täydellisyyden tavoittelu koskisi sekä tanssikoulua että yksityiselämää. Tanssistudioksi sopiva rakennus löytyi, mutta ikivanha talonröttelö tarvitsisi perusteellisen remontin. Sen tekijäksi saapui täydellinen kirvesmies, kaikkien mahdollisten mittapuiden mukaan, eikä Katen elämässä mikään jäänyt ennalleen…
*
Kate alkaa remontoida balettikouluaan ja työmieheksi tuleekin herkku mies ja pian kipinöi. Tällä on pieni poika, johon myös Kate ihastuu. Kevyttä ja helppoa kuunneltavaa tämä kirja. Annan sille 3,5 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.