tiistai 5. syyskuuta 2023

Grimwalker& Grimwalker: Lauma

 

Tämä äänikirja on julkaistu 5.9.23 ja sen kustantaja on Word Audio Publishing. Kirjan pituus on reilut 6 tuntia ja sen lukee Aku Laitinen. Tämä kirja aloittaa Decemberiin sijoittuvan dekkarisarjan. 
*
TERVETULOA DECEMBERIIN

Superkyttä John Wagnerin elämä hajoaa palasiksi, kun hänen vaimonsa Sara ja poikansa Mattias katoavat mystisesti. Ainoat johtolangat vievät Saran kotiseudulle, jumalan selän takana sijaitsevaan pieneen Decemberin kaupunkiin. Varsin pian käy selväksi, että Decemberissa on jotain mätää: perheensä etsimisen lisäksi John saa eteensä joukon hämäräperäisiä rikostapauksia.

John liittyy vastentahtoisesti Decemberin poliisivoimiin ja löytää yllättävän liittolaisen psykologi Kim Cordellista. Synkkä menneisyys vainoaa myös Kimiä, ja yhdessä he yrittävät ottaa selvää Decemberin alamaailman hämäristä kiemuroista. Johnin vuokramökin edustalta sijaitsevasta järvestä naarattu ruumis ja brutaali jengiammuskelu ovat vasta alkusoittoa...

December on Grimwalker-kirjailijapariskunnan yhteisprojekti: ainutlaatuinen cocktail jännitystä, mysteeriä ja pahaenteistä pikkukaupungin tunnelmaa. Tässä sarjassa ei turhia jarrutella, eikä juonenkäänteissä tai vauhdissa ole säästelty. 

Varmaa on vain se, että kun kerran saavut Decemberiin, se ei päästä sinua otteestaan.
*
John palaa Decemberiin etsimään kadonnut vaimoaan ja poikaansa ja päätyy polisiksi paikkakunnalle. Pienessä kaupungissa kuitenkin sattuu muutakin ja pian kuolleita on paljon.

Tämä on ihan kiva sarjan aloitus ja aion lukea tätä jatkossakin. Suosittelen tutustumaan. Annan kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.