perjantai 1. syyskuuta 2023

Tuija Lehtinen: Elämä odottaa, Jonas!

 

Tämä kirja on julkaisu äänikirjana 22.8.23 ja sen kustantaja on Saga Egmont. Äänikirjan pituus on reilut 2 tuntia.

*

Lehmipoika Jonas on kuollettavan rakastunut ihanaan ja omapäiseen Rinaan, mutta tyttö on varattu toiselle. Eikä edes kenelle tahansa vaan Jonaksen lapsuudenystävä Laddielle. Jonaksen on kuitenkin vaikeaa hillitä palavaa rakkauttaan Rinaa kohtaan. Kaikki muuttuu ystävysten elämässä, kun Laddie joutuu onnettomuuteen, ja hänet kiidätetään saamaan hoitoa Mayer Medical Centeriin San Franciscoon. Jonas lähtee mukaan seuraamaan ystävänsä toipumista ja uudessa kaupungissa kohtalo heittää vielä monta mutkaa miesten matkaan. Löytääkö Jonas lopulta elämäänsä rakkauden?

Elämä odottaa, Jonas! on sairaalamaailmaan sijoittuva jännittävä romanttinen tarina.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita. 

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

*

Tämä on ihan kiva lyhyt tarina. Sopii hyvin välipalaksi. Suosittelen näihinkin tutustumaan... Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.