maanantai 11. syyskuuta 2023

Ninni Schulman: Tyttö lumisateessa

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2017 (Ruotsissa 2010) ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirja löytyy Bookbeatista ja Celiasta. Tämä aloittaa Hagforsiin sijoittuvan dekkarisarjan
*
Ninni Schulmanin Värmlandiin sijoittuva sarja on ollut menestys alusta lähtien: murhia pikkukaupungissa, ihmissuhteita ja salaisuuksia.

Toimittaja Magdalena Hanssonin sydän on karrella: takana on ero, edessä muutto lapsen kanssa takaisin kotikaupunkiin paikallislehden toimittajaksi. Tuntuu oudolta kohdata vanhat ystävät vuosien jälkeen. Pikkupaikkakunnan rauha järkkyy, kun kuusitoistavuotias hyvän perheen tyttö katoaa uudenvuodenyönä, ja Magdalena ryhtyy kirjoittamaan tapauksesta. Hagforsin poliisille murha on vaikea paikka, varsinkin kun alaston nuori nainen löydetään ammuttuna. Onko kyseessä kadonnut Hedda, vai liikkuuko paikkakunnalla sarjamurhaaja? Pikkukaupungissa kaikki tuntevat toisensa – Magdalenakin tuntee poliisit, mutta voisiko hän tuntea myös murhaajan?
*
Magdalena muuttaa kotiseudulleen ja luulee pääsevänsä rauhaan, kun hän törmää vaikeuksiin ja saa uhkauksia. Paikkakunnan poliisit tutkivat kuoleman tapauksia ja pian pikkupaikkakunnalla sattuu ja tapahtuu jos jonkinlaista. 

Tämä kirja aloittaa hyvän sarjan ja luen sen nyt toiseen kertaan. Suosittelen tutustumaan! Annan kirjalle 4+ tähteä. 


2 kommenttia:

  1. Tämä sarja on todella hyvä. Magdalena on sympaattinen päähenkilö.

    VastaaPoista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.