torstai 14. syyskuuta 2023

Michael Connelly: Aavikon tähti

 

Tämä kirja on julkaistu 13.9.23 ja sen kustantaja on Gumerus. Kiitokset arvostelukappaleesta. Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja sen lukee suosikkini Jukka Pitkänen. Tämä on uusin kirja Harry Bosch -sarjassa.
*
Los Angelesin poliisipäällikkö tarjoaa Ballardille mahdollisuutta koota oma kylmientapausten tutkintayksikkö. Bosch suostuu mukaan sillä ehdolla,että saa keskittyä tapaukseen, joka vei häneltä yöunet vuosikausiksi: kokonaisen perheen murhanneen psykopaatin nappaamiseen.

Kaksikon on kuitenkin haudattava erimielisyytensä, joshe haluavat saada Boschin valkoisen valaan telkien taa.
*
Rene saa houkuteltua Harryn takaisin ratkaisemattomien rikosten osastoon ja he alkavat tutkia tapausta, jossa koko perhe tapettiin. Apuna voidaan käyttää DNA:ta ja pian alkaa sattua ja tapahtua. Molemmat päähenkilöt ovat sympaattisia ja heitä on mukavaa seurata. Harryn tytär asuu jo omillaan ja toimii itseki polisina. Renee on muuten vain mukava ja järkevä poliisi.

Tämä kirja on taattua Connellyn laatua ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Tämänkin kirjan voi lukea, vaikkei sarja olisi muuten tuttu. Connellyn tarinan kerronta on helppoa seurata ja siihen uppoaa heti alusta lähtien. Ei mitään satunnaista hyppimistä aiheesta toiseen, vaan suoraviivaista kerrontaa. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.