perjantai 2. kesäkuuta 2023

Lina Bengtsdotter: Liekit

 

Tämä kirja on ilmestynyt 18.5.23 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on noin 8 tuntia ja sen lukee Anni Tani. Aikaisempi Bengtsdotterin kirja on nimeltään Beatrice ja se on osa sarjaa, tämä uusin on yksinäinen kirja eikä kuulu sarjaan. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta.
*
Lumoavan koukuttava ja vahvatunnelmainen psykologinen jännitysromaani salaisuuksista, jotka polttavat liekkien lailla kaiken.

Vega palaa vastahakoisesti kotikyläänsä Silverbrohon saatuaan huolestuttavan puhelun lapsuudenystävältään Katjalta. Silverbrossa Katjaa ei kuitenkaan löydy.

Vega alkaa etsiä Katjaa kylästä, jonka tunnelma pelottaa ja kiehtoo häntä. Samalla hän kirjoittaa kirjaa nuoruuden tapahtumista, joihin hän ja Katja olivat osallisina ja joiden vuoksi hän on katkaissut välinsä kaikkiin vanhoihin tuttuihinsa.

Katjan outo poissaolo tuo kaikille mieleen tämän tädin katoamisen 1980-luvulla. Onko tapahtumilla jokin yhteys, ja onko Vegan ja Katjan järkyttävä salaisuus paljastumassa?
*
Vega etsii Katjaa ja kohtaa menneisyytensä palatessaan kotimaisemiin. En päässyt tämän kirjan vetoon ollenkaan ja kuuntelu oli melkoista pakkopullaa. Harmi niin, koska edelliset osat olivat mukavia. Varmasti joku voi innostuakin tästä kirjasta ja en tuomitse kuitenkaan. Ehkä vain nyt ei ollut sopiva moodi juuri tälle kirjalle...

Suosittelen tätä kirjaa trillereiden ystäville. Annan tälle kirjalle 2,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.